Ezt egyszer kell kipróbálnod, és soha nem felejted el!

2016. június 05.

Kecskés Adriennt a Bizalmi Körből ismerem.  Ő szervezi és vezeti a Női Bizalmi Kör izgalmas, hasznos rendezvényeit. Akármikor találkozunk, ott a mosoly az arcán, és mindenkihez van néhány kedves szava. Őt is megkérdeztem, mi segíti át a nehéz időszakokon, és mitől jön vissza a jókedve.

tandem-ugras-4c2f34ca570fe.JPG

 

Éreztétek valaha, hogy olyasmit kell tennetek, amiről még magatok sem hiszitek el, hogy képesek vagytok rá?

A félelmek legyőzése, a komfortzónából való kimozdulás minden alkalommal ad egy adrenalin-löketet, amit egyrészt soha nem fogtok elfelejteni; másrészt, új lehetőségek nyílnak meg előttetek, hisz egy határt már átléptetek.

Kecskés Adrienn valami ilyesmire vállalkozott.

"A legőszintébb válaszom az, hogy ha rossz kedvem van, mindig megnézem a tandemugrásom videóját."

 

 Kellenek néha az ilyen kizökkentő  kalandok!

Emellett az élet apró, hétköznapi örömeit se felejtsük el észrevenni. Ez a rovat (Boldogság-cseppek) is azért jött létre, hogy összegyűjtse (a világ minden tájáról) a boldogság-pillanatokat, ötleteket adjon és mosolyt csaljon az arcokra. Legyenek ezek ízek, hangok, tájak... Ami pedig a legnagyobb boldogságot hozhatja: az emberi kapcsolatok, a szeretet. Abból is igazán erőteljes az őszinte, gyermeki szeretet.

"Ha érzem, hogy feltöltődésre vágyom, az időm nagy részét a keresztgyerekeimmel töltöm, mert van belőlük három is. Kikapcsolnak és erőt adnak."

adri_collage.jpg

Adriennel készült interjúmat a Bizalmi Körről itt olvashatjátok.

(Fotó: www.tandemugras.co.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fitmind.blog.hu/api/trackback/id/tr458782266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
-->
süti beállítások módosítása