A világ legbarátságosabb étterme

Tim Harris boldogság-története

2016. július 18.

A boldogság- és sikertörténetek körülöttünk vannak. Szét kell nézni a nagyvilágban és itthon. Tim Harris „sztorija” magával ragadott, nemcsak azért, mert az ő mottója is a jól ismert Walt Disney idézet: Ha meg tudod álmodni, meg is tudod csinálni.

tims-place-01.jpg

Leginkább azért, mert veleszületett „hátránya” ellenére is létre tudott hozni egy sikeres vállalkozást, emellett boldoggá tett több tízezer embert, köztük Amerika elnökét is. Jogos a kérdés: hogyan?

Tim 1986-ban született Down szindrómával. Jó tanuló, kiváló sportoló volt mindig. Már tinédzser korában arról álmodott, hogy egyszer saját étterme lesz. Dolgozott egy ideig a vendéglátásban, és nem sokkal a tanulmányai befejezése után valóra váltotta álmait. Szülei segítségével 2010-ben megnyitotta saját éttermét New Mexico-ban, amit a világ legbarátságosabb éttermének nevezett el.

Az amerikai sajtó felkapta a helyet, sokan utaznak távolabbi államokból is, hogy megnézhessék. Nem véletlenül! Itt mindenkit (szó szerint) tárt karokkal, ölelésekkel várnak. Több tízezer ölelést élt már meg az étterem. Ez fűszerezi meg az egyébként is ízes, házias reggeliket és ebédeket. Ha érdekelnek a részletek, vagy te is szeretnél bátorító / elismerő üzenetet küldeni Timnek, kattints ide: www.timsplace.com!

Amerika elnöke, Barack Obama, a Fehér Házban kért egy ölelést Timtől, és köszönte meg, hogy szeretettel és jókedvvel gazdagítja a világot.

tim_and_obama.jpg

Tim motivációs előadó is, járja a világot, hogy történetével erőt adjon mindenkinek. Alapítványa (Tim's Big Heart Foundation) felkarolja az értelmi fogyatékkal született embereket, hitet és reményt adva nekik, valamint segítséget ahhoz, hogy létrehozzák a saját vállalkozásukat.

A mai történet üzenete is: semmi nem lehetetlen!

Legyenek álmaid, céljaid, dolgozz!

A kudarcaid közepette se add fel, tanulj a hibáidból, és haladj tovább!

Sikerekben gazdag, boldog hetet nektek!

tim_harris.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fitmind.blog.hu/api/trackback/id/tr468897540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
-->
süti beállítások módosítása