A Nő és a Harmónia

Maison Marquise ruhában (modern) hercegnőnek érzed magad!

2016. február 11.

A külső és a belső összhangja adja a harmóniát. Az első benyomás igenis számít: a csinos ruha öltöztet, a smink önbizalmat ad, a mosoly jól áll. A belső ragyogás pedig akkor jön, ha mindennap teszünk valamit azért, hogy a személyiségünk és a képességeink fejlődhessenek.

kicsifocim.jpg

Mi nők rohanunk a gyerekekért, bevásárolunk, sütünk-főzünk, a szakmánkban is helytállunk. Magunkra mikor jut idő?

A párunkkal esténként egy picit összebújunk. Ha a nagyszülők ráérnek, még egy buliba vagy színházba is eljutunk. A barátnőkkel is félévente összehozzuk a csak csajos estéket. Kell a kiszakadás a megszokott mókuskerékből, és élvezem is ezeket az örömmorzsákat. Viszont egy olyan igazán különleges, NŐI programban, ahol én voltam a középpontban, már rég volt részem.

A FOMme Fatale és a Maison Marquise olyan élménynapot szervezett, ahol végre NŐK (igen, csupa nagybetűs NŐK!) lehettünk.

Tóth Bori „rafináltan elegáns” ruháit próbálgatva teljesen átlényegülhettünk. A hercegnőtől kezdve az istennőig minden lehetsz ezekben a ruhakölteményekben, de legfőképpen gyönyörű. Szokatlan anyag- és színtársítások jellemzik. A piros ing a lila szoknyával tökéletes párosítás. Gondoltad volna? Nekem a világoskék is jól áll, ezt sem tudtam, mert soha ki nem próbáltam, ahogy a hosszabb ruhákat és kabátruhát sem. Kiemelik a nőies vonalakat, és – minden túlzás nélkül – már művészi alkotásoknak is tekinthetőek.

elmenynap_collage.jpg

Szücs Anitának köszönöm a ruhaválasztást, tökéletes volt! Kimozdítottál a komfortzónámból. Ez kell, tágul a látókör.

http://www.maisonmarquise.com


A belső fejlődés is elengedhetetlen ahhoz, hogy megszülethessen a MAGABIZTOS NŐ.

A FOMme Fatale kompetenciafejlesztő- és élményprogramjai azoknak a vezető beosztásban dolgozó és vállalkozó nőknek szólnak, akik a legtöbbet szeretnék kihozni magukból. Központi témáik a személyes hatékonyság és márkaépítés, az időgazdálkodás, vagy a coaching szemléletű vezetés. A kiégés megelőzésére is tudnak megoldást nyújtani, és segítenek a kapcsolatépítést tudatosabbá és hatékonyabbá tenni. Minden előadásukat kényeztető elemekkel gazdagítják (lehet ez masszázs, smink, frizura, fotózás). Végül is nők vagyunk! Egy kis kényeztetés és luxus jót tesz a testnek és lélkenek.

A céget két elbűvölő, sikeres és határozott nő vezeti: Molnár Judit és dr. Obermayer Nóra. Velük (is) találkozhattok a nem mindennapos rendezvényeken.

www.fommefatale.hu

Jim Rohn mondta, hogy annak az öt embernek az átlaga leszel, akivel a legtöbb idődet töltöd. Keressétek a lehetőséget, hogy olyan emberek társaságában lehessetek, akik motiválnak, akiktől tanulhattok. Ezeken a rendezvényeken biztosan akad majd néhány!

Ne felejtsétek, az első benyomás számít, hisz nyomot kell hagyni. A mai felgyorsult világban kevés idő adatik meg erre. Vértezzétek fel magatokat kívül-belül. Törekedjetek a teljes harmónia felé nap mint nap. Keressétek az ilyen alkalmakat! Érezni fogjátok, hogy mennyire MAGABIZTOS NŐK VAGYTOK. Az erő bennetek, a „kellék” rajtatok van!

FOMme Fatale és Maison Marquise, köszönöm ezt napot és a szervezést!

 

Rizsányi Rózsa

szerkesztő, szövegíró

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fitmind.blog.hu/api/trackback/id/tr58381950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
-->
süti beállítások módosítása