Az év egyik LEGINSPIRÁLÓBB üzleti eseménye

Bizalom Nap élménykonferencia

2017. május 29.

Mi az a Bizalom Nap, és miért fontos ott lenned, ha vállalkozó vagy? A Női Bizalmi Kör vezetőjével, Győrfi Anettel beszélgettünk. focimanett_03.jpg

A Bizalmi Kör június 8-án tartja az év egyik legizgalmasabb üzleti eseményét, a Bizalom Nap élménykonferenciát. Kiknek ajánlod ezt a rendezvényt?

Olyan vállalkozóknak, marketingeseknek, értékesítőknek ajánlom (nőknek és férfiaknak egyaránt), akik számára a tanulás és az inspiráció fontos szerepet tölt be a hétköznapi életben, mert fejlődni, megújulni szeretnének. Továbbá kiváló lehetőség azoknak, akik nyomulásmentes kapcsolatépítésre vágynak, mert már unják, hogy agresszív kommunikációval mindenki csak eladni akar. 

Mit ad ez a nap a vállalkozóknak?

Kiemelkedő cégvezetők osztják meg személyes történeteiket, tapasztalataikat sikerről és kudarcról, amiből egyrészt inspirációt meríthetnek a résztvevők saját vállalkozásuk fejlesztéséhez, másrészt lendületet kapnak esetleges elakadásaik kezeléséhez. Egy motivációval, minőségi kapcsolatokkal fűszerezett élménynap, ahol többet kapnak, mint amit várnak.

Miért annyira fontos a bizalom az üzleti életben? 

Erősen az emlékeimben él az a kép, amikor még egy üzlet megkötését a kézfogás pecsételte meg. Ha valaki megszegte az ígéretét egy életre leírta magát és a hitelessége is további károkat szenvedett. Persze ma is tetten érhetőek ezek a szituációk, de korábban ennek sokkal nagyobb súlya volt, mint napjainkban.

Miért is mondom ezt a példát?

Azért mert rá kell jönnie a mai társadalomnak arra, hogy újra a bizalom élteti az üzletet. Persze jó nagy adag hitelességre is szükség van ehhez, hogy ne égjen oda az a pite. Hogyan is várhatnám bevételem növekedését vagy az újabb és újabb megbízásokat, ha nem bíznak meg bennem vásárlóim, üzleti partnereim? Ha bennem generálódik az igény arra, hogy megbízható és hiteles legyek a piacon – és minden követ megmozgatok a cél érdekében - akkor ezt a piac többi szereplője is észreveszi majd.

bizalomnap.jpg

UTAK ÉS TÖRTÉNETEK lett a címe az idei rendezvénynek. Kik azok a példaértékű előadók, akik betekintést engednek az életútjukba?

Több neves előadó mellett az utóbbi évtizedek legsikeresebb magyar vezetőedzője, Dárdai Pál is előadást tart. A Hertha BSC jelenlegi trénere többek között saját történetének, pályafutásának tapasztalatairól beszél majd. Megtudhatjuk tőle, miként lesz az álomból valóság és hogyan hozzuk ki a maximumot magunkból, akár több területen is egyszerre. Egy példakép, aki komoly inspirációt ad vezetés terén az itthoni vállalkozóknak, cégvezetőknek.

Te milyen élménnyel és tapasztalattal gazdagodtál a korábbi években a Bizalom Nap rendezvényein?

Felismertem mennyire fontos tanulni a „nagyoktól”, akik már megéltek számos mélységet és magasságot pályafutásuk alatt, valamint újraértelmezni azt, hogy félelmeim és hibáim miként segíthetnek engem. Merjek segítséget kérni és közös együttműködésekben gondolkodni azokkal, akik hozzásegíthetnek a céljaim eléréséhez.

nok_bizalomnap.jpg

A női vállalkozók részéről mik a visszajelzések, milyen eredményeket értek el a Bizalom Napnak köszönhetően?

Ledőltek azok a korlátok, hogy nőként nem lehet eredményesen üzletelni.

Több mint 300 cégvezető lesz jelen. Mit tanácsolsz azoknak, akik először járnak ilyen eseményen?

  • Legyenek nyitottak és felkészültek!
  • Készüljenek elegendő névjegykártyával!
  • Bemutatkozásukkal nyerjék meg maguknak a másik figyelmét!
  • Vázolják fel a következő kérdéseket előre maguknak: mi az a téma, amivel foglalkoznak; miben érzik szakértőnek magukat, a cégüket.
  • Készüljenek sztorikkal!
  • Win-win szituációban gondolkozzanak!

  

A Bizalom Napról részletesen ITT olvashatsz.

Jegyek korlátozott számban IDE KATTINTVA még elérhetőek.

 

Rizsányi Rózsa

szerkesztő, szövegíró

 

Ha hasznosnak találtad, amit olvastál, örülnénk a megosztásnak! 

 

HOGY NE MARADJ LE A LEGFONTOSABBAKRÓL!

Íratkozz fel hírlevelünkre!

HA MÉG TÖBB MOTIVÁCIÓRA VÁGYSZ!

Kövess bennünket Facebookon és Instagramon!

fitmindpicilogo.jpg

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fitmind.blog.hu/api/trackback/id/tr5012547293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
-->
süti beállítások módosítása