Csak azt kend a bőrödre, amit meg is ennél!

2016. október 05.

Így hangzik a Coconutoil Cosmetics mottója, és ők komolyan gondolják. Utánajártak a legjobb ültetvénynek. Egészen a Fülöp szigetekig mentek, ahonnan bio gazdálkodásból jut el hozzájuk a frissen sajtolt és szűz kókuszolaj, amiből kiváló minőségű – akár ehető – kozmetikumok készülnek, és még az áruk is megfizethető.

coconut.jpg

A kókuszzsír felfedezéséhez több dolog is elvezethet bennünket: egy betegség, a megelőzés, az anyává válás, a tudatos(abb) termékválasztás, a természetes szépségápolás. Évek óta a köztudatban van, egyre többen főznek vele, testápolóként használják, vagy naponta esznek egy kiskanállal, hogy immunrendszert erősítsenek.

De vajon a megfelelő márkát választják-e, azt amelyikben megmarad a kókuszzsír áldásos élettani hatása, és még nincs is agyonpermetezve? Ha kétségeitek merültek fel a minőséggel kapcsolatban, hiteles és megbízható forrást kerestek, csak ajánlani tudom a Coconutoil Cosmetics márkát. Egyelőre szépségápolási termékeikkel vannak jelen, de hamarosan bevezetik a élelmiszer vonalat is. Kovács Dóra, termékfejlesztő finom falatokkal várt bennünket, és mesélt a Blans.hu női magazin csapatának a bio ültetvényekről, a száz százalékban természetes illóolajakról, a termékeikről, és azok sokrétű felhasználásáról. Mindezek középpontjában áll az "Élet Fájának" gyümölcse: a kókusz, és a belőle készült kókuszzsír. 

A kókuszzsír áldásos hatása

A kókuszzsírt nem véletlenül használják élelmiszerként, kozmetikumként és gyógyításra az Egyenlítő körüli országokban. Ez a „csodaszernek” tekintett zsír laurinsavat tartalmaz, ami az anyatejben is megtalálható. Az extra szűz és a hidegen sajtolt kókuszolajban a laurinsav aránya 43% feletti, míg az ember természetes laurinsav-forrásául szolgáló anyatej laurinsav tartalma 6-10%. Ez a kókuszolaj egyik legértékesebb hatóanyaga, mivel az immunrendszert erősíti, valamint antibakteriális, vírus- gombaellenes hatása révén védelmet nyújt a fertőzésekkel szemben is.

Sok antioxidánst is tartalmaz. Ezáltal a testre kenve rugalmas és ragyogó lesz tőle a bőr. Nem azért ragyog, mert zsíros! A kókuszolaj az egyik legkedveltebb masszázsolaj, mert nem hagy zsíros érzetet a bőrön, miután felszívódott. 92%-ban telített zsírsavakból áll, méghozzá olyan zsírsavakból, amelyek a bőr táplálásában és fertőzéseinek kezelésében is kiemelkedőek.

kokuszolaj_kep_2.jpg

Fenntarthatóság és sokszínűség

A Coconutoil Cosmetics termékei a környezettudatosság jegyében készülnek.

A termékek összetevői csakis organikus vagy fair trade forrásokból származnak, és az előállítás során semmilyen kémiai eljáráson nem esnek át. Megkapták a NaTrue rangos minősítést is, melyet csak valódi natúr kozmetikumok érdemelnek ki. Kizárólag természetes növényi összetevőkkel (többek közt: kókusz, argán, teafa, levendula és szőlőmagolaj) dolgoznak, melyeknek legalább 70 százaléka ökológiai gazdálkodásból származik.

Az egész család használhatja – nyugodt szívvel

Mi nők mindent megtalálunk a napi arc és testápoláshoz. Regeneráló és arctisztító, arcszérum, intim- és masszázsolaj, ajakbalzsam, körömolaj. A termékek további különlegessége, hogy többfunkciósak. Például az ajakbalzsam használható arcra, pattanásokra vagy ekcémára is. Az arctisztító sérülésekre, a körömápoló olaj kiütésekre. A férfiak kedvencei például a borotválkozás utáni vagy a hajnövesztő olaj. Baba-mama termékek közül is lehet válogatni. Nagyon sok pozitív visszajelzés érkezik az anyukáktól a mellbimbó- és popsivédő krémmel kapcsolatban.

És ez még csak a kezdet! Készülőben vannak a főzéshez különböző fűszerezésű kókuszolajak. Hamarosan érkezik a szoláriumkrém, és lesz szájápoló termék is.

Legyetek ti is tudatos vásárlók, tegyetek a saját egészségetekért és a Földünk megóvásáért!

Ismerjétek meg a Coconutoil Cosmetics termékeit!

cocterm.jpeg

Életmódváltás a boldogabb és hosszabb életért!

A Coconutoil Cosmetics célja, hogy természetes, vegán és bio termékeivel, valamint környezetbarát hozzáállásával megadja - elérhető áron - az életmódváltás lehetőségét. Ennek alapja a külső-belső egyensúly, egészség és szépség, harmóniában levés önmagunkkal és a környezetünkkel.

„Olyan termékeket alkottunk, amelyeket mi is örömmel és nyugodt lelkiismerettel használunk mindennapjainkban, hiszen minden egyes összetevőjük biogazdálkodásból származik, és a legmagasabb minőséget képviselik. Termékeink ezáltal a világ első ehető minőségű kozmetikumai. Szerencsésnek érezzük magunkat, hogy rátaláltunk a kókusz csodálatos világára, és szeretnénk, hogy minél többen megismerjék, és részesei legyenek ennek a csodának.” - Kovács Dóra termékfejlesztő

kovacs-dora-sw.jpg

Ha szeretnétek többet megtudni a természetes bőrápolásról, és szívesen megkóstolnátok ti is Dóri egészséges kókuszcsodáit, látogassatok el Kókusz Műhelyébe.

 

(Kép)forrás: www.coconutoilcosmetics.com

 

Rizsányi Rózsa

szerkesztő, szövegíró, tartalommarketing-blogger

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fitmind.blog.hu/api/trackback/id/tr6711769655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
-->
süti beállítások módosítása