Masni és Pocó - egy különleges gyerek CD

2016. május 28.

Mihályi Réka, a Group’n’Swing énekesnője ezúttal gyermeklemezt készített, egy olyan albumot, melynek zenei világa a legkisebbek számára is élvezhető és szórakoztató. A lemez különlegessége, hogy a játszva tanulás is előtérbe került, hiszen egy olyan hiánypótló kiadványról van szó, amely a korai gyermekkorban megkezdett kreatív és zenei oktatás megalapozásában lehet a szülők és pedagógusok segítségére.

masni-es-poco-original-78887.jpg

Mihályi Rékát a Fonogram díjas Group'n'Swing zenekar énekesnőjeként ismerte meg az ország, elsősorban az MTV Dal című műsorából, ahol Retikül dalukkal nagy sikerrel szerepeltek, melyet később a Ridikül műsor főcímzenéjévé választottak.

Rékát pici korától kezdve körülveszi a zene, a hazai pályának számító swinges ritmusokon túl más műfajok is közel állnak hozzá. Gyakorló óvodaigazgató édesanyjával már évek óta tervezik, hogy egy minőségi, oktató és szórakoztató gyereklemezt készítenek. Ez most Romhányi Áron Artisjus-díjas zeneszerző közreműködésével meg is valósult egy régi álom beteljesüléseként.

A lemezen 11 dal található, minden dalban egy-egy hangszer kerül bemutatásra. Az egyes hangszerek külön-külön „szóló” részeket kaptak a dalokban, a CD szövegfüzetében pedig rajzok, és leírások is találhatóak róluk. A dalokat Masni és Pocó, a két mesekarakter rövid átvezető, a gyermekek nyelvén szóló beszélgetései kötik össze. Hangulatának, egyediségének köszönhetően a lemez az apróságok szórakoztatásán, játékos tanításán túl a felnőttek számára is maradandó élményt jelent. Dr. Kádár Annamária pszichológus ajánlásával.

Zene: Romhányi Áron
Szöveg: Lombos Márton, Födő Sándor "Fidó", Födő Tamás, Rácz Roland.

LEMEZBEMUTATÓ június 26-án, 16.00-kor a Marczibányi téri Művelődési Házban!

masni.jpg

 

(Forrás: Bookline)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fitmind.blog.hu/api/trackback/id/tr358755208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
-->
süti beállítások módosítása