Az élet egy edzőterem

2016. március 05.

Be kell lépned, el kell kezdened edzeni, élni! Döntsd el, melyik mozgásformába szerettél bele. Nem kell megijedni, ha profikat látsz magad körül, ők már régóta dolgoznak magukon, az álmaikon. Inkább figyeld őket, tanulj tőlük, kérdezd meg, hogy csinálták.

kicsimot.jpg

Senki sem született zseninek, még Mozart sem. Édesapja nagyon korán elkezdte vele a gyakorlást, tanította, képezte. Ne gondoljátok, hogy munka, szorgalom és önkontroll nélkül megszületik az eredmény!

Ez olyan, mint a tested edzése. Ott is kitartás kell, rendszeresség, és ami nagyon fontos: a súlyokat, a távot, a sebességet fokozatosan emelni kell. Kihívások, új impulzusok kellenek folyamatosan testnek és elmének egyaránt. Őszinte örömmel akkor tudsz dolgozni, ha tényleg szereted, amit csinálsz, hiszel benne és magadban is.

Ahhoz, hogy az eredmény tökéletes legyen, figyelned kell az elmédre is, tápláld pozitív gondolatokkal, aludj sokat, és étkezz egészségesen. És még valami! Társas lény vagy, mozdulj ki sokat a szobából, a számítógép mellől. Ápold, gondozd a kapcsolataidat, mert azok a legboldogabbak és a leghosszabb életű emberek, akiknek biztos családi háttere és baráti kapcsolatai vannak.

Lépj be az edzőterembe nevezett életbe, tedd félre minden félelmed és kisebbségrendűségi érzésed. Legyél kitartó, megbízható és kedves. Ja, és próbáld meg élvezni minden percét!

"Add meg minden napnak az esélyt, hogy életed legszebb napja legyen!"

(Mark Twain)



Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fitmind.blog.hu/api/trackback/id/tr988446602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
-->
süti beállítások módosítása