Régi és új ízek találkozása Bécsben: JOMA

2016. január 02.

Ha szeretitek az egészséges ételeket, ezt a helyet ne hagyjátok ki!

joma_foodshoot_03_web.jpg

Ha a Stephansdom környékén barangolva megéheztek, ki kell próbálnotok a JOMA nevű helyet. Felüdülés lesz a kókuszos, amarántos kása vagy az avokádós omlett (amit kérhettek csak fehérjéből is). Mellé finom turmixot is választhattok, akár csak zöld színű finomságokból (zellerszál, rukkola, uborka, avokádó). A végére pedig egy finom Matcha lattet is kipróbálhattok szójatejjel.

Ezeket teszteltem, finomak, könnyűek és egészségesek.

Fontos számomra az egészségtudatos táplálkozás. Igyekszem kerülni, amennyire csak lehet, a fehér lisztből és cukorból készült ételeket. Szeretem a sok friss zöldséget, gluténmentes dolgokat és a zöld tea is nagy kedvencem.

Szóval, ezt a helyet nekem találták ki!

Akkor sem kell aggódni, ha ennyire nem vagytok elkötelezett „clean eating” rajongók. A hagyományos ételekből, desszertekből is lehet válogatni bőven. Vannak meleg ételek, és a saláta kínálatuk is lenyűgöző.

Mi csak a reggelit próbáltuk, amit délután egyig lehet kérni. Ez is egy pozitívum, ha későn kelő vagy reggeliző típusok vagytok.

A berendezés is hasonló koncepción alapul, vegyítve van a hagyományos, vörös bársony és a legmodernebb letisztult vonalak.

Térjetek be, felüdülés lesz!

www.joma-wien.at

JOMA Café Brasserie Bar

Cím:

Hoher Markt 10

1010 Wien

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fitmind.blog.hu/api/trackback/id/tr878227892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
-->
süti beállítások módosítása