Nyáron ez a legjobb leves, amit el tudok képzelni!
Készíthetjük reggeli italként, tízóraira vagy uzsira is. Így olyan, mint egy smoothie. Csupa gyümölcs tele vitaminnal, és még az éhséget is oltja.
Ha az ebéd része, levesként tálaljuk. Ilyenkor daraboljunk még bele friss gyümölcsöket.
A hozzávalók Rajtad állnak.
Tedd bele az egyik vagy az összes kedvenc gyümölcsöd!
Én az epret és a cseresznyét választottam.
Hozzávalók / 4 adag
10 dkg eper
5 dkg cseresznye
1 dl 0,1% joghurt
2 ek méz
pici fahéj
30 g gyümölcsös proteinpor
1 dl kókusztej
2 dl víz
1 késhegynyi só
2 dkg eper (darabolva)
2 dkg cseresznye (darabolva)
Elkészítés
A 2-2 dekányi eper és cseresznye, illetve a kókusztej és víz kivételével mindent a turmixgépbe teszünk, és pépesítjük.
Majd hozzáadjuk a vizet és a tejet, átkeverjük, és mehet bele darabolva a maradék gyümölcs.
Jól behűtve tálaljuk.
Egészségünkre!
Élvezzétek a hétvégi napsütést!
Ma Bob Gass motiváló szavaival búcsúzom:
"A győzelemhez vezető út gyakran sorozatos vereségekkel van tele. Fájdalom és gondok nélkül teljesítményünknek nem lenne igazi értéke! Ha nem került semmibe, semmit sem ér. A siker eléréséhez elkerülhetetlen, hogy megtanuljuk legyőzni a nehézségeket és kudarcokat. A kulcs a kitartás."
személyi edző és táplálkozási tanácsadó
bablena.hajnalka@gmail.com
Ha tetszett, amit olvastál, örülnénk a megosztásnak! :-)
HOGY NE MARADJ LE A LEGFONTOSABBAKRÓL!
HA MÉG TÖBB MOTIVÁCIÓRA VÁGYSZ!
Kövess bennünket Facebookon és Instagramon!