Meglepetés ízig-vérig nőknek!

2016. május 24.

A FeMini Box Magyarország első olyan tematikus meglepetés doboz szolgáltatása Nők számára, melybe baba-mama-gyermek; ékszer; szépségápolás; DIY; lakás dekor; kreatív papír dekor” témakörök szerint, tehetséges hazai tervezők termékei kerülnek.

feminibox2.jpg

Ismerjétek meg a FeMini Box megálmodóit:

Örsi-Korényi Szilvia és Pál Piri vagyunk, a FeMini Box két megálmodója.

Elhatároztuk, hogy saját két gyerektextil vállalkozásunk (Mirifay Design és Bypippa) mellett, elindítunk közösen egy olyan kezdeményezést, amellyel a hazai dizájnerek számára megjelenési lehetőséget nyújtunk, hogy be tudjanak mutatkozni a nagyközönség számára annak érdekében, hogy nevük és termékeik minél több magyar családhoz eljuthassanak.

Saját bőrünkön tapasztaljuk, hogy korlátozottak a lehetőségek, főleg akkor, amikor szerény a tervező büdzséje és még egy egyszerű webshop elkészítése is nagy terhet jelent.

Ezért nagyon sok kiváló hazai tervezőt nem ismerhetünk meg, ami nagy veszteség, mert hiszünk abban, hogy a tömegcikkekkel ellentétben sokan igénylik a tehetséges alkotók által tervezett és kivitelezett termékek jelenlétét otthonaikban.

Bízunk abban, hogy a FeMini Box révén egyre többen felfigyelnek majd a hazai alkotókra, hiszen óriási értéket képviselnek!”


fb_csajok.jpg

Szóval, készülőben van valami különleges, ami igazán nőcis; aminek köze van a kreativitáshoz, a széphez, a hazai tervezőkhöz; egy magazin kuponokkal és meglepetés dobozzal...
A részleteket itt találjátok:

FeMini Box

Hamarosan érkezik a meglepetés!

FONTOS:

Ha Te is egyike vagy azoknak a tervezőknek, aki szeretné megmutatni magát, vagy ismersz valakit, akit meg kéne mutatni, nézd meg a JELENTKEZÉSI feltételeket:

https://www.facebook.com/feminibox/posts/1392600360757507:0

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fitmind.blog.hu/api/trackback/id/tr328743784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
-->
süti beállítások módosítása