"A kutyák igazi gyógyítók."

2016. április 17.

Mi adhatja a legnagyobb örömet számunkra? Kutatásokkal is igazolták, az ha SZERETNEK bennünket. Ez az érzés felemelő, erőt és értelmet ad az életünknek. A kutya az az állat, amely mindenkinél (saját magánál is) jobban, ŐSZINTÉN szereti a gazdáját. Szalai Krisztina barátnőm imádja a kutyusokat. Velük együtt lenni a tökéletes kikapcsolódás számára.

kutya_dog188.jpg

Az ŐSZINTE szó leírásakor tudatosult bennem, én mit is szeretek a legjobban Kriszti barátnőmben. VAN VÉLEMÉNYE, és azt ŐSZINTÉN el is mondja. Erre szüksége van egy barátnak, hogy szembe tudjon nézni önmagával, akkor is, ha az néha fájdalmas.

Köszönöm, hogy vagy nekem Krisztim, és hogy megosztottad velünk a te ROSSZKEDV-ŰZŐ szokásodat!

"Munkám során rengeteg olyan impulzus ér, ami által a teljesítmény, mérőszámok, eredmények és a megfelelésre való törekvés előtérbe kerül az érzelmekkel szemben.

Óhatatlanul is előfordul, hogy bizonyos helyzeteket nehezebben viselek, èpp ezért tartom fontosnak, hogy a szabadidőmben a munkahelyemen leginkább használt bal agyféltekével ellentétben a jobb agyféltekére helyezzem a hangsúlyt.

Számomra ezt a fajta egyensúlyt a kutyákkal töltött idő teszi lehetővé. Ezek a szőrös gyerekek olyan ártatlanságot, ragaszkodást és szeretetet sugároznak, ami percek alatt képes elfeledtetni a gondokat, szomorúságot vagy feszültséget. Általuk valahogy közelebb kerülök a természethez. Egy letisztult, érthető és szerethető világba csöppenek. Szeretek a kutyámnak különbözõ trükköket tanítani, mert csodás élmény látni és részesének lenni a fejlődésének; számomra ezek a sikerélmények. Mindemellett pedig a kutyák igazi gyógyítók, szavak nélkül is tudják, miként érzünk mi, emberek, és ha kell, minden erejüket bevetik, hogy megvigasztaljanak minket. Számomra ők a tökéletes kikapcsolódás."

image1_1.JPG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fitmind.blog.hu/api/trackback/id/tr398635126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
-->
süti beállítások módosítása