"Szenvedéllyel érdemes dolgozni, így válik profivá az ember." 

Interjú Békési Brigittával, a Beautyrobic megálmodójával

2017. július 07.

A Beautyrobic Központ közelében, egy hangulatos kávézóban találkoztunk Békési Brigittával, a méltán népszerű Beautyrobic tulajdonosával.

Brigi éppen olyan, mint a színpadon vagy a tévében. Csinos és nőies. Átjön a szenvedélye, ha az általa létrehozott Beautyrobicról van szó, de akkor is, amikor a vállalkozás fejlesztésről beszél.


bekesibrigi_focim.jpg

Hiteles, tényleg segíteni szeretne (és már segít is!) a nőknek a kecses formák és az önbizalom megszerzésében, valamint azoknak az induló vállalkozóknak is, akik a sport és életmódváltás területén kívánnak érvényesülni.

Beautyrobic – kihozza belőled a NŐT

Brigi tizenhat évesen nyári munkát keresett, így talált rá az aerobikra. Ezt a nyári szünet után, gimnázium mellett is tudta folytatni. Ekkortájt került a kezébe Robert Kiyosaki Gazdag papa, szegény papa című könyve.

Miután elolvasta tudta, hogy a vállalkozói lét az ő iránya. Közgazdaságot tanult, majd férjével vállalkozásba is fogtak.

Imádja a cégépítést, a kreatív ötletekből nem fogy ki soha. Az sem tántorította el, hogy első vállalkozása nem lett sikeres.

Brigi szerint a kudarc természetes velejárója a sikernek. Csak az lesz sikeres, aki hajlandó kilépni a komfortzónájából. Márpedig, ha valami újba fogunk, előfordulhat, hogy párszor elbukunk. Nézzük csak meg az amerikai milliárdosokat, akik többször is újrakezdték.

Milyen jó, hogy ő sem adta fel! Így születhetett meg az egyre népszerűbb, ízig-vérig nőies mozgásforma: a Beautyrobic

Három vendéggel indult az első óra. Öt év elteltével egy ismert és elismert márka lett. Ma már franchise rendszerben működik, Budapest szinte minden kerületében jelen van. Elindult a külföldi terjeszkedés Svájcban és Svédországban. Jelenleg több országból is érdeklődnek.

Hogyan született meg a Beautyrobic?

Tulajdonképpen magamnak alkottam meg a tökéletes edzést. Imádtam táncolni, de egy bizonyos idő után már nem volt kedvem kimozdulni esténként és bulizni. Tizennégy éve vagyunk együtt a férjemmel, másfajta kikapcsolódásra vágyunk. Tánciskolába sem szerettem volna járni.

Eszembe jutott, milyen jó lenne, ha találnék egy olyan mozgásformát, ahol a kellemeset összeköthetném a hasznossal, vagyis táncolhatnék is az edzésen. Ilyet nem találtam, ezért létrehoztam a Beautyrobicot.

Úgy tűnik, hogy ez az igény nem csak bennem merült fel, mert gyors sikere lett. 

beautyrobic_csajok.jpg

Hogyan kell elképzelni egy Beautyrobic órát?

Az edzés félhomályban zajlik, 28-32 fokos teremben. Ezáltal felszabadultabbak a lányok, a zsírégetés mellett szerepet kap a méregtelenítés, valamint az ízületi sérülés veszélye is csökken.

Óra előtt bekenik magukat a vendégek egy vérbőséget okozó olajjal, ami hatékonyan veszi fel a harcot az annyira gyűlölt narancsbőr ellen is. Azonban mindig hangsúlyozom, nem ettől fogyunk, hanem a kemény edzéstől. Első ránézésre könnyűnek tűnhetnek a táncos mozdulatok, azonban miután kipróbálják az óráinkat, rájönnek, hogy ez csak a látszat, mert ez egy kőkemény edzés.

Fontos volt számomra, hogy a lehető legprofibban és biztonságosabban alakítsam ki a mozdulatokat, éppen ezért vontam be gyógytornászt is, aki felügyeli a folyamatot.

Minden hónapban egyszer tartunk egy BeautyrobicBasics workshopot is, ahol részletesen elmondjuk, hogyan kell kivitelezni a gyakorlatokat profin és ízületkímélően, hisz a csoportos órákon erre nem sok idő jut. Szükség van rá, mert azt tapasztalom, hogy a legtöbb vendég nincs tisztában még azzal sem, hogy hogyan kell egy guggolást vagy kitörést szabályosan megcsinálni.

Két új edzésforma is született útközben. Miben térnek el?

A Beautyrobic mellett már létezik a Beautycore és Beautysense mozgásforma is. Azért volt szükség rájuk, mert különböző terhelést kell adni a testnek, másrészt mert különböző nőtípusok vagyunk, más intenzitású mozgást kedvelünk.

A Beautyrobic egy intenzív, táncos mozgás, de nem ugrálós. Nincs benne koreográfia, dögös és szexi mozdulatokra épül, amit alakformáló gyakorlatokkal vegyítünk.

A Beautycore lassabb, kecsesebb és balerinásabb. Jól megdolgoztatja a mély izmokat. Ez is egy kemény edzés annak ellenére, hogy nem olyan tempós. Viszont ugyanúgy ízig-vérig nőies! A lassabb tempó pedig azért hasznos, mert nem lehet elcsalni a guggolásokat és egyéb mozdulatokat.

Nevéből adódóan is kiemelt hangsúlyt fektetünk a core izomzat edzésére, ami elengedhetetlen a gyönyörű testtartáshoz.

A Beautysense pár hete debütált. Ötvözi a nyújtást a rendkívül nőies átvezetőkkel. Ez is, mint mindegyik óránk, melegben zajlik, és közben egy olyan összetevőket tartalmazó illóolajat is párologtatunk, ami kiemeli a nőiséget és különleges érzéki légkört teremt.

A három edzés kombinálásával egy nő harmóniába kerül kívül-belül. Megtanulja, hogyan legyen szexi és nőies. Nem is gondolnánk, hogy ez mennyire fontos, csak akkor látjuk, hogy mennyire hiányzott ez az életünkből, amikor érzékeljük a változást azáltal, hogy elkezdtünk járni.

beautyolaj.jpg

Mennyi idő után hoznak látványos eredményt ezek az edzések?

Heti három edzéssel, és persze az étkezésre való odafigyeléssel, általában egy hónap után egy ruhaméretnyi csökkenés tapasztalható. Volt olyan eset is, hogy ez még korábban megtörtént, hisz minden edzésünk nagyon intenzív, szakad rólunk a víz.

Én mindig azt szoktam mondani a vendégeknek, hogy ne nekem higgyenek, hanem mérjék magukat, és saját szemükkel lássák a centikben történő változást.

Miért tartod fontosnak, hogy minél több nőhöz eljusson a Beautyrobic?

A ma divatos mozgásformák átmozgatják a végtagokat és a core izmokat, de nem fektetnek hangsúlyt az izolációra. Vagyis, nem tanítják meg, hogyan tekerje egy nő a csípőjét, hogyan mozgassa a fenekét, és hogyan járjon olyan ízig-vérig nőiesen, mint Marilyn Monroe a Van aki forrón szereti című filmben.

A Beautyrobic ezt a fajta testtudatot adja a nőknek.

Ezt nagyon jó lenne már gyermekkorban elsajátítani. A jazz balett például kiváló erre.

A másik fontos szempont, hogy vérbőséget okoz a csípő és medence körüli izmoknál. Egy orvosnő vendégem örömmel tapasztalta, hogy végre van egy olyan mozgás, ami erre a területre fókuszál, hisz a nőknél ez rendkívül fontos.

Több nő mesélte, hogy évekig nem tudtak teherbe esni, miután elkezdtek az óráinkra járni, sikerült. Nincs tudományos bizonyítékunk arra, hogy ez a meddőség ellenszere, ezért ezt nem is állítom, de sok történet mutatja, hogy segíthet. Amikor valaki állapotos, akkor viszont már nem ajánlott a meleg és a csípőtekerés miatt sem. 

A Beautyrobic ma már nem csak mozgásforma. Mit kínáltok még?

A Beautyrobic egy komplett brand lett. Nagyon jó minőségű és kényelmes ruháink vannak. Emellett kiegészítők, a kulacsoktól kezdve a táskákon át a törölközőkig sok minden. Vannak olajok és sportoláshoz való kozmetikumok. Ilyenek például az izomlazító testpermet, és hamarosan megjelenik az edzés előtti sminklemosó és hajápoló is.

A jó test nem csak az edzésen múlik, hanem a táplálkozáson is. Az iskolában a táplálkozásról nem tanulunk sokat, ezért foglalkozunk workshopjainkon az egészséges étkezéssel is.

Tisztázzuk a tévhiteket, például: nem kell koplalni a jó alakért. Elmondjuk, mit egyenek edzés előtt és után, megtanítjuk, mi az a lassan és gyorsan felszívódó szénhidrát, és még sok mindent. Van egy komplett étrendünk is, a Beauty Diéta, receptekkel együtt.

Valaki nemrég mondta nekem, hogy a Beautyrobic már nem csak egy márka, hanem életérzés.

Milyen visszajelzéseket kapsz még a vendégektől?

Megtisztelő és örömmel tölt el, hogy nagyon sok levelet kapok, amiben arról írnak a vendégek, hogy nőtt az önbizalmuk és felszabadultabbak.

Sokan elmondták, hogy mióta rendszeresen járnak az óráinkra, nem csak az alakjuk, de a személyiségük is változott pozitív irányba.

Sőt, egy pszichológus hölgy vendégemmel, aki a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen tanít a pszichológia tanszéken, eldöntöttük, hogy kutatásba kezdünk.

Hivatalos, tudományos eredményt szeretnénk kapni arról, hogyan lehetséges, hogy a nők testén kívül az önképüket és a magabiztosságukat is fejleszti a Beautyrobic.

(Olvassatok bele a Beautyrobic Rólunk mondták rovatába, megható és meghökkentő történeteket találtok.)

brigiedzes.jpg  

Vállalkozz szenvedéllyel

Brigi szívből hozta létre a Beautyrobicot, nem is sejtette, hogy majd így kinövi magát. A vállalkozással együtt ő maga is fejlődik, szeret tanulni. Ahogy fogalmazta: nem papírért, hanem a tudásért.

Sokat tanult a vállalkozás építésről és fejlesztésről az üzleti könyvekből, a saját bőrén, valamint hazai és külföldi konferenciákon.

Szívesen osztja meg tudását és tapasztalatát. Tisztában van vele, milyen sokat jelent, ha van kitől kérdezni. Számára a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ) volt az hely, ahol – ha jól kérdezett – mindig megkapta a választ. Ma már a FIVOSZ Sport és Életmód Bizottságának elnöke. Ha valaki ezen a területen vállalkozna, megkeresheti őt, mentorként örömmel segít.

Egyre több egyetemre hívnak előadást tartani. Mit szoktál mondani, mi a legfontosabb szempont a munka kiválasztásában?

Hiszek abban, hogy nem úgy kell munkát vagy szakmát választani, hogy elsődleges szempont a fizetés legyen. Az egyetemi előadásaimon is arra buzdítok mindenkit, nézze meg, mi az, amit szívvel-lélekkel tud csinálni, akkor is, amikor már letelt a nyolc órás munkaidő. Szenvedéllyel érdemes dolgozni, így válik profivá az ember.

Sokan a tőkehiány miatt nem mernek vagy tudnak belevágni egy vállalkozásba. Nekik mit tanácsolnál?

Tapasztalatból mondom, aki nem képes pénz nélkül pénzt csinálni, az pénzzel sem fog tudni.

Ha te magad kezdesz el valamit lépésről lépésre felépíteni, folyamatosan hozzánősz a feladathoz. Ha eléd tesznek egy csomó pénzt, még nem biztos, hogy tudsz belőle építkezni és többet kihozni, hiszen ezt is meg kell tanulni. Ezt bizonyítja azon lottónyertesek példája is, akik ugyanúgy visszazuhannak a szegénységbe egy-két évvel a nyereményük átvétele után.

Azt szoktam mondani, ha ma elvennék tőlem a Beautyrobicot, én simán fel tudnék építeni egy ugyanilyen céget, hiszen nem a szerencsének köszönhetem, hanem megtanultam, hogyan kell. Ez olyan, mint a házépítés, nagyon erős alapra van szükség. A hibáinkból és a mentorainktól tanulunk majd a legtöbbet az úton.

brigicsipkeruha.jpg

Mi az, amit egy kezdő vagy fejlődni vágyó vállalkozónak mindenképp figyelembe kell vennie?

1. Először is, nem elegendő, ha valaki a szakmájában jó. Meg kell tanulni a vállalkozás tudományát is.

2. Az egyik leggyakoribb hiba, amit magam körül látok, hogy a vállalkozás vezetői mindent maguk szeretnének menedzselni, mindenben profivá szeretnének válni. Ha valaki mindenhez ért, akkor – ismerjük a mondást – semmihez sem. Szóval fontos, hogy jól tudjunk delegálni. A cégépítőnek nem a legjobbnak kell lennie mindenben, hanem meg kell találnia a legjobb szakembereket. A növekedés és a minőség láthatja kárát, ha nem így történik.

Én például nagyon jól átlátom a cégépítési rendszert, szeretem a kreatív ötletelést is, de be kellett látnom, hogy az aprólékos, Excel-ben részletezős munkát nem nekem találták ki.

3. Keresni kell a hasonló érdeklődési körűek társaságát. Egyetemen és a munkahelyen ez adott, viszont vállalkozóként sokszor elakadhatunk, rengeteg kérdés merül fel bennünk, és egyedül maradunk velük. Én anno azért kerestem fel a FIVOSZT, mert szükségem volt segítségre vállalkozási kérdésekben. Az emberek szívesen segítenek, csak tudni kell jól feltenni a kérdést. Ha valaki odaáll elém, és azt mondja, szeretnék gazdag lenni, mit tegyek. Erre nyilván nehéz választ adni. De ha egy konkrét kérdéssel érkezik, már tudok segíteni.

4. És végül, ami nagyon fontos, hogy nem szabad félni a kudarcoktól. Az iskolarendszer arra tanít bennünket, hogy megbukni ciki, ezért a legtöbb ember a komfortzónáján belül marad.

Előadásaim során mindig felteszem a kérdést, mi a siker ellentéte. Szinte mindig azt hallom, a bukás. Ez nagyon nagy tévedés. A siker ellentéte a középszerűség, a bukás pedig a velejárója.

A sikeres emberek többször is elbuknak, mielőtt sikeressé válnak, hisz amikor új dologba vágnak ismeretlen a terep, nincs benne gyakorlat és épp ezért elsőre jól összehozni nagyon ritka. Ez ugyanaz a történet, mint amikor a kisgyermek megtanul járni. Hogyan? Elindul, elesik, újra megpróbálja, elesik, és egyszer csak jár. Csak az nem esik el, aki soha nem áll fel.

Én sokáig azt hittem, a sikeres emberekben nincs félelem, ezért tudnak így előre törni. De ez nem így van, évek óta az ellenkezőjét tapasztalom, magamon is.

Nemrég jártam Londonban egy konferencián, ahol épp erről volt szó. A félelem egy evolúciós dolog, teljesen természetes emberi tulajdonság, ami a túlélésünket szolgálja. Vagyis, eredendően mindannyiunkban ott van. A sikeres ember viszont akkor is belemegy a helyzetekbe, ha fél vagy ha elbukik, és megtanulja kezelni azokat, majd egy idő után ezek rutinná válnak.

Például a nyilvános beszéd is ilyen. Az első előadásaimon én is nagyon izgultam, de a századiknál már nem, természetessé vált.  

Kik a példaképeid? 

Rengeteg van. Követem és szeretem Anthony Robins-t, Brian Tracy-t. Imádom az üzleti könyveket.

Ahogy említettem, Robert Kiyosakival indult minden, természetesen az összes könyvét elolvastam.

Itthon is vannak példaképeim.

Oravecz Nóra az egyik, aki az első könyvem írásában segít most nekem. Profi módon foglalkozik az én-márka építéssel, és tényleg sokat segít nekem is.

Kiss Virág kitartása is lenyűgöz, heti hat nap reggel hétkor és este ott van az edzőteremben és az álmain dolgozik.

De ugyanígy megemlíthetném Pirner Almát, akit van szerencsém személyesen ismerni, mivel ő is Beautyrobic edző. Mindig lenyűgöz az a maximalizmus, amit a projektjeibe fektet!

Azt gondolom, hogy sikert csak is a megfelelő hozzáállással érhetünk el és nem a szerencse kérdése.

Önéletrajzi könyvek közül óriási hatással volt rám Arnold Schwarzenegger. Ő bizonyította be számomra, hogy a sikeresség jellem kérdése. Bármibe kezdett, sikerre vitte. A hozzáállása segítette ebben. Kitartó, keményen dolgozik, feláldoz bizonyos dolgokat és addig küzd, amíg el nem éri, amit szeretne.

A sikeres emberekről mindenki azt gondolja, nekik milyen jó és könnyű. Csak a felszínt és az elért eredményeket látják, a rengeteg befektetett munkát és feláldozást nem. Ezek az emberek nem születnek sikeresnek, hanem beleteszik a munkájukba azt az energiát, amire a többség nem hajlandó.

Olvastam egy nagyon jó cikket ezzel kapcsolatban, ami megérintett, és a blogomban írtam is róla. Az üzenetén mindenkinek érdemes elgondolkodnia:

Nem az a kérdés, mit akarsz elérni, hanem mit vagy hajlandó érte megtenni.

jovoremenysegedij.jpg 

Nincs túl nagy álom

Brigit egyetemekre és konferenciákra hívják előadni. Munkáját, valamint elért eredményeit díjakkal és jelölésekkel is elismerik:

- 2015-ben megkapta a FIVOSZ Jövő Reménysége Díjat

- 2016-ban a Central European Startup Awards-on (CESA) jelölték a Most Influential Woman (Legbefolyásosabb Nő) díjra

- 2017-ben pedig a Marketing Commando (Wolf Gábor) jelölte az „Év Marketingese Díjra”

Öt év alatt rengeteg tervét megvalósította, sok nőnek adta vissza a hitét és az alakját. Az igazán komoly cégépítés viszont még csak most kezdődik.

Mi a következő nagy álmod?

A következő nagy álom, hogy a Beautyrobic Amerikában is ismert legyen. Azt gondolom, hogy van ugyanolyan jó és minőségi edzés, mint a pilates, a jóga vagy a zumba. Van létjogosultsága annak, hogy ugyanúgy elterjedjen. Tehát, most Amerika a célpont, hisz a fitnesz hazája, és egy nagy piac, ami egy nyelvet beszél. Természetesen onnan a cél a világ többi országa, hiszen ezt a fantasztikus edzést mindenkinek meg kell ismernie.

Hamarosan megjelenik az első könyved, mit lehet tudni róla?

Mindegy, hogy a sikert vagy a boldogságot kutatjuk, szerintem egy a lényeg, az embernek meg kell találnia azt a dolgot, amiben ő kiemelkedő. A „wow hatást” kiváltó emberek megtalálták a saját útjukat, ezért csodálja őket a többi ember. Minden emberben van valami, ami különlegessé teszi, amiben ő kiváló lehet.

Azt tapasztalom, hogy azért nem tudják felfedezni, mert az önismeret mindig az utolsó helyre kerül. Sajnos az iskolarendszer sem arra épül, hogy ezt kihozza belőlünk. Miután kikerülünk, el kellene kezdeni foglalkozni önmagunk megismerésével. Soha nem késő belevágni abba, amit az ember szeret.

Kifogásokat mindig lehet találni. Én azt vallom, tizennyolc éves korunktól mi vagyunk a felelősek az életünkért. Nem szabad a múlttal takarózni. A jövőt kell építeni.

A könyvem ezen az önismereti és személyiségfejlődési úton segíti majd az olvasókat. Szeretnék minél több embernek a kezébe adni egy olyan módszert, amivel megtalálják, ők miben kiválóak.

Várhatóan ősszel jelenik meg.

Nagyon sok mindennel foglalkozol, hogyan sikerül jól menedzselni az időd?

A cég szerencsére gyors ütemben nő, ez igazi kihívás számomra. Nem is tudok most okosat mondani az időbeosztással kapcsolatban. Annyi biztos, hogy az enyémet újra kell gondolnom. Reggeltől estig dolgozom, magamra és a számomra fontos emberekre nagyon kevés idő jut.

A jó hír az, hogy látom, belekerültem ebbe a spirálba, és így már a megoldáson dolgozom. Ha már észreveszed a problémát, az jó, hiszen akkor már csak a megoldást kell megtalálni! Sokszor az a baj, hogy az emberek nem is érzékelik, hogy valami nem jól működik, és éppen ezért nem tesznek ellene.

brigikekruha.jpg

Mi az, ami feltölt?

A sok munka miatt jelenleg a férjemmel töltött szabadidő a legjobb kikapcsolódás és feltöltődés. Ilyenkor sétálunk a kutyánkkal.

Egyébként imádunk utazni.

Az utazás kinyitja a világot és a kreativitást is fejleszti. Amíg egy csőben látod a dolgokat, csak azon belül tudsz gondolkodni, amint kikerülsz a box-ból, más lesz a nézőpont.

Például amikor Los Angelesben jártunk, rengeteg luxus autót láttunk. Nem kell ahhoz hollywood-i sztárnak lenni, hogy ilyet birtokolj. Itthonról azt gondoljuk, ez egy elérhetetlen cél, ott viszont azt látjuk, hogy szinte mindenki számára megvalósítható, aki tesz érte.

Nézzük meg a sztárok életét: Brad Pitt, Arnold Schwarzenegger és még sokan mások alulról indultak, nem volt semmijük és most hol tartanak.

Mi magunk állítjuk fel a fejünkben a korlátokat. Ahhoz, hogy leromboljuk őket, el kell hinni, hogy nincs megvalósíthatatlan álom. Ezek után elkezdhetünk dolgozni rajta.

Mit mondanál zárásként, mi szerinted a siker receptje?

Sokszor elmondom az előadásaim során: ha festményt akarsz festeni, vedd ki a kezedből a kalapácsot, és vedd legalább kézbe az ecsetet. A legtöbb ember olyasmivel foglalkozik, aminek köze nincs ahhoz, amit szeret, és közben álmodozik.

El kell kezdeni tenni az álmokért. Én hiszek abban, ha nem adjuk fel, előbb-utóbb sikerülni fog. Okosan kell építkezni, megvizsgálni, miért nem sikerült korábban valami, és új módszerrel hozzálátni. Ez nem szerencse, hanem hozzáállás kérdése.

Minden ember életében jönnek lehetőségek legyen szó akár üzletről, akár magánéleti helyzetről. A kérdés, hogy párosulnak-e a felkészültséggel, és merünk-e lépni? Száz alkalomból legalább egyszer biztosan lesz olyan, hogy bejön. Ehhez viszont meg kell tenni azt a száz lépést.

***

A Beautyrobicot én is kipróbáltam. Reggel hétkor ott voltam a Beautyrobic Központban (ez a korai edzés újdonság nálam). Ahogy Brigi elkezdte az órát, azonnal felébredtem.

A zene élvezetes, a mozdulatok ízig-vérig nőiesek, viszont meg kellett állnom elég sűrűn, ez egy nagyon kemény edzés.

Három éve rendszeresen végzek súlyzós edzéseket, de kifogott rajtam. Más típusú erőnlétet kíván, és ami még nagy kihívás, az a mozgáskoordináció. Oda kell figyelni a szexi csípőkörzésre, a végtagok összehangolására, és közben néha még szalaggal vagy súlyzóval is dolgozni.

Beautyrobic után bevállaltam a Beautysense órát is. A kettő együtt volt kerek és egész (nekem). Az intenzív táncos és alakformáló mozdulatok után egy óra nyújtás következett. Sajnos a nyújtást (főleg az alapos nyújtást) a legtöbbször lespórolom. Merev tagjaimnak nagyon jólesett a feszítés majd ellazulás. Az óra végi relaxáció, amiben tudatosan a testünkre, a jelenre és a nőiségünk megélésére fókuszáltunk, különösen tetszett.

Kilencre már túl voltam két edzésen. Felfrissülten és energiával teli indult a nap. Várom a következő alkalmat, és hogy fejlődjek. (Igen, függő lettem én is!)

Nem csak a Beautyrobic nyűgözött le. Csodálom Békési Brigitta hitét, elszántságát és kitartását. Az ő példája is azt bizonyítja, semmi sem lehetetlen.

Igaza van, a korlátok bennünk vannak, nekünk kell lerombolni őket, és lépni egy nagyot elhagyva a komfortzónánkat. Nem könnyű, hisz ott a félelem minden emberben. A kérdés csak az, ki győzi le, és ki adja meg magát.

Raktározzuk el Brigi gondolatait, és vegyük elő sűrűn, főleg a nehéz napokon. Motiváljuk vele magunkat és másokat, azért hogy merjünk bátrak lenni, és születhessenek olyan nagy dolgok, mint például a Beautyrobic.

*** 

Az a megtiszteltetés ért, hogy Békési Brigittával másodszor is leülhettünk beszélgetni.

Eljött hozzánk a Pure&Pastel Studio-ba.

Természetesen szó volt a Beautyrobicról és a vállalkozás fejlesztésről is, de kicsit más nézőpontról tekintettünk ezekre a témákra. A boldogság és a tudatosság felől közelítettünk hozzájuk.

 

T Ü K Ö R - K É P 

A Pure&Pastel Studio-ban készült beszélgetések végén minden vendégemmel elvégzünk egy "tükörgyakorlat"-ot. Ez Potyondi-Galasi Orsi fotográfushoz köthető, aki ezzel az önbizalomnövelő technikával szeret fotózni.

A hölgy vendégek a tükörbe nézve megkeresik magukon/magukban azt, amit a legjobban szeretnek. Közben beszélgetünk arról, mit is jelent a szépség, mi adhat erőt egy nőnek, mitől ragyoghatunk.

Nézzétek végéig a beszélgetést, a második részből az is kiderül, Brigi mit szeret magán a leginkább. Annyit megsúgok, sok önbizalom erősítésre nem volt szükség. Brigi jól ismeri a testét-lelkét.

Abban bízunk, hogy a sok hasznos ötlet és inspiráló gondolat valamelyike megfogott benneteket, és be is tudjátok építeni a hétköznapokba.

Ha bármilyen siker- vagy boldogságélmény születik ennek hatására, írjátok meg nekünk a fitmindblog@gmal.com címre.

Kíváncsian várjuk, és szívesen megosztjuk, ha másokat is szeretnétek motiválni a történetetekkel.

Addig is tartalmas videó nézegetést, valamint boldog és sikeres napokat kívánunk!

 

Rizsányi Rózsa

szerkesztő, szövegíró, content marketing blogger

 

 

Ha tetszett, amit olvastál, nagyon örülnénk a megosztásnak és a hozzászólásnak! :-)

 

HOGY NE MARADJ LE A LEGFONTOSABBAKRÓL!

Íratkozz fel hírlevelünkre!

HA MÉG TÖBB MOTIVÁCIÓRA VÁGYSZ!

Kövess bennünket FacebookonInstagramon és Pinteresten!

 

fitmindpicilogo.jpg

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fitmind.blog.hu/api/trackback/id/tr3412640671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
-->
süti beállítások módosítása