Házi készítésű WRAP

2016. április 16.

Próbáltátok már otthon elkészíteni a wrap-et? Egyáltalán nem bonyolult, és az az előnye, hogy azt tehettek bele, amit ti szeretnétek. Ismét egészséges alapanyagokat választottam!

wrap.jpg

Hozzávalók:

3 ek no carb rost mix
1 tk mexikói fűszerkeverék
1 csipet himalaya só
Annyi víz amennyit felvesz
2 db tojás

Elkészítés:

A rostmixet, a fűszert és a sót alaposan összekutyuljuk. Annyi vizet adagolunk hozzá, hogy lágy de gyúrható masszát kapjunk. Erre ráütünk két tojást és botmixerrel elkeverjük.
Nagy méretű teflon serpenyőt hevítünk egy lehelletnyi kókuszolajjal. Amikor forró, szétterítünk rajta egy adag masszát, és pont mint a palacsintát megsütjük. Én fedő alatt sütöttem, majd fordítás után már fedő nélkül. 4 nagy méretű wrap-em lett ebből az adagból.

Répasalátával és házi bbq-s pulykamellraguval töltöttem.
De friss zöldsalátával és házi majonézes tonhalraguval is el tudom képzelni.

Jó étvágyat!

 hazi_wrape.jpg

 

Bablena Hajnalka

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fitmind.blog.hu/api/trackback/id/tr518631668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
-->